Liity jäseneksi!

Yhdistyksen jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Jäsenmaksut kerätään yleensä maalis-huhtikuussa vuoden ensimmäisen jäsenkirjeen yhteydessä.

Jos haluat liittyä jäseneksi:

  1. Lähetä yhteystietosi yhdistyksen sihteerille (sihteeri (at) informaatiotutkimus.fi) ja kerro halukkuudestasi liittyä jäseneksi
  2. Maksa jäsenmaksu (25 e / 10 e perus- ja jatko-opiskelijat) yhdistyksen tilille FI4780001401430310 (Danske Bank) ja kirjoita viestikenttään yhteystietosi (sähköposti- ja postiosoite) jäsenkirjeiden postittamista ja muuta viestintää varten.

Jos haluat tukea Informaatiotutkimus-lehden toimintaa tukimaksulla:

Yhdistys on päättänyt luopua Informaatiotutkimus-lehden painetusta vuosikirjasta ja keskittyä sen sijaan verkkojulkaisun kehittämiseen.

Toivomme jäseniltä tukea tähän. Jos haluat tukea Informaatiotutkimus-lehteä, maksa jäsenmaksun yhteydessä 25 euron kannatusmaksu (yht. 50 euroa) yhdistyksen tilille.

Jos osoitteesi muuttuu:

Ilmoita uusi osoitteesi yhdistyksen sihteerille (sihteeri (at) informaatiotutkimus.fi).

Tietosuoja:

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR, General Data Protection Regulation) astui voimaan 25.5.2018 kaikissa EU-maissa. Sen tavoitteena on lisätä läpinäkyvyyttä ja varmista, että henkilötietoja käytetään asianmukaisesti. Informaatiotutkimuksen yhdistys on tarkistanut henkilötietojen käsittelyyn liittyviä prosesseja varmistaakseen, että tietosuoja-asetuksen vaatimuksen täyttyvät.


Yhdistykset ovat velvollisia pitämään luetteloa, johon merkitään jäsenen nimi ja kotikunta. Myös ITY ry ylläpitää jäsenluetteloa, johon kaikilla yhdistyksen jäsenillä on oikeus tutustua. Näiden tietojen lisäksi keräämme jäsenistön posti- ja sähköpostiosoitetietoja laskutusta ja viestintää varten. Tiedot kerätään aina henkilöiltä itseltään ja vältämme tarpeettomien henkilötietojen keräämistä. Tietoja luovutetaan vain lain sitä velvoittaessa.


Jokaisella jäsenellä on oikeus tarkistaa omat tietonsa ja myös pyytää poistamaan itseään koskevia tietoja rekisteristä. Pyydämme jäseniä ilmoittamaan mahdolliset muutokset osoitetiedoissa, jotta rekisteri pysyy ajantasaisena.


Jos haluat lisätietoa  oikeuksistasi ja siitä, kuinka keräämme henkilötietoja, voit ottaa yhteyttä: sihteeri (at) informaatiotutkimus.fi


Tulostusversio
Powered by CMSimple & Silk-icons | Download modified code